VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Rozvoz Frýdek-Místek

Už nějakou dobu rozvážíme květiny i do Frýdku-Místku a okolí. Přesněji rozvážíme do Staříče, Sviadnova, Starého Města, Nošovic, Dobré a Frýdku-Místku. Doufáme, že jsme k Vám zase o kousek blíž. Nebojte, i přes toto rozšíření, si květiny pořád rozvážíme sami. Žádná externí firma, žádní externí kurýři!

Dovoz pro objednávajícího

Sháníte květinu na oslavu, promoce nebo jako poděkování? Nebo si jen sami sobě chcete udělat radost? Nestíháte dojet do květinářství? U nás tento problém jednoduše vyřešíte. Kdykoliv nám můžete zavolat nebo si objednat kytičku přes náš web. Můžete zaplatit přímo na webu nebo i kurýrovi přímo na místě jak hotově, tak i kartou. Kurýři mají u sebe platební terminály. 

Překvapení pro jinou osobu

Objednejte svojí blízké osobě kytici až domů, věřte, že si tímto gestem určitě přilepšíte. Obdarovaná osoba většinou takovou radost vůbec nečeká. A jak se asi cítí obdarovaná osoba? Většinou Vaše žena, kamarád/a, partner/a, babička, dědeček  ani neví, co má říct. Je zaskočený/á a často to končí slzami štěstí. Jelikož nikdy nesdělujeme od koho květina je, tak můžete ke květině přidat vzkaz ZDARMA.

Co všechno dovážíme?

Květiny
Květin máme v nabídce mnoho. Snažíme se jít s dobou a neustále květiny obměňovat. Pro Váš jednodušší výběr máme na webu květiny dané do několika kategorií, ze kterých si můžete vybírat.

Kategorie dle ceny - 200-499 Kč, 500-999 Kč, 1000 Kč a více
Kategorie dle barvy - růžová, bílá, červená, mix barev
Kategorie dle příležístosti - k narozeninám a svátku, z lásky, gratulační

Flowerboxy
Flower box je elegantní papírová krabička s víkem. Naše flower boxy jsou vyrobeny ručně a mají černou barvu. Chcete se dozvědět o flowerboxu více? Navštivte náš blog, kde je sepsaný článek na toto tma.

Medvídek z umělých růží
Medvídek z umělých růží je jedinečný dárek, který si vyrábíme sami. Nabízíme dvě velikost, a to 25 cm a 38 cm. Blíže jsme tento produkt představili v článku na našem blogu.

Dárky ke květině  
Ke květině si můžete přidat z nabídky vín – bílé víno, červené víno, růžové víno, Bohemia Sekt, Prosecco apod., sladkostí – Merci, Raffaello, Marlenka, Geisha apod., nebo dvě velikosti plyšových medvídků.

  • Rozvoz Frýdek-Místek

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít